Sjåfør kl. C til elektriske tippbiler

Du vil inngå i et team av sjåfører som kjører på våre egne anleggsprosjekter i Osloområdet. Som oftest vil du være innom flere anleggsplasser i løpet av en dag. Vi holder til på Alfaset like utenfor Oslo sentrum. Her ligger kontorer, verksted, utstyrslager og parkering for lastebiler. 

Hvem ser vi etter?

Du må ha førerkort kl. C, YSK og minst 5 års relevant erfaring. I tillegg må du beherske norsk skriftlig og muntlig. Fagbrev er en fordel, men ikke et krav.

Personlige egenskaper vi legger vekt på er evne til å jobbe selvstendig – og det at du skaper trivsel og et godt miljø rundt deg. Du er serviceinnstilt, strukturert og fleksibel – ingen arbeidsdager er like, og man tar i et tak der det trengs.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, god pensjonsordning og ryddige arbeidsforhold. Videre har vi bonusordning for alle ansatte og vi investerer i våre medarbeidere gjennom kursing, videreutdanning og sosiale velferdstilbud. Vi bruker moderne elektroniske hjelpemidler til å både gjennomføre prosjekter og å kommunisere og informere internt. Ledelsen er aktive og involverte i alt som skjer og det er korte beslutningsveier og lite byråkrati.

Vi har fast arbeidstid fra kl. 7 til kl. 16. Annenhver fredag har vi fri og annenhver fredag slutter vi kl. 14.30. 

Søknad

Søknad med CV kan sendes til pa@pa-entreprenor.no. Du kan også kontakte HR-leder Kay-Arne Langerud på 917 42 182 eller kay.langerud@pa-entreprenor.no

opp