Om oss

PA Entreprenør AS ble etablert i 1989 og har på disse 30 årene levert flere hundre prosjekter innen mange fagområder – hovedsakelig for stat og kommune. Stor-Oslo har vært, og er, selskapets geografiske satsingsområde. PA holder til på Alfaset like utenfor Oslo sentrum. Her ligger kontorer, eget verksted og et stort lagringsområde for maskiner og utstyr.

Selskapet har det siste året vært gjennom et generasjonsskifte og har fått ny ledelse og nye eiere. Lars-Fredrik Moe-Helgesen er daglig leder. Han har jobbet i PA som prosjektleder siden 2004. Selskapet ledes sammen med Roberth Börjesson som er KS/HMS-leder. Han jobbet i PA mellom 2006 og 2011 før han arbeidet 7 år som rådgiver på byggherresiden. Erik Moe-Helgesen er styreleder. Han er siviløkonom og har økonomistyring som spesialområde.

PA jobber kun med utvalgte nisjer innen bygg- og anleggsbransjen. Innenfor disse nisjene har selskapet sterke fagmiljøer og ettertraktet spesialistkompetanse. Dette inkluderer blant annet betongrehabilitering, kommunaltekniske anlegg og baneanlegg. Fokus er mellomstore prosjekter der flertallet gjennomføres i bymiljø med kompleks omkringliggende infrastruktur.

Webløsning levert av

opp