Om oss

PA holder til på Alfaset like utenfor Oslo sentrum. Her ligger kontorer, eget verksted og et stort lagringsområde for maskiner, biler og utstyr. På tomten er det også et dedikert ladeområde med høy kapasitet.

PA jobber kun med utvalgte nisjer innen bygg- og anleggsbransjen. Innenfor disse nisjene har selskapet sterke fagmiljøer og ettertraktet spesialistkompetanse bygd opp gjennom over 30 års erfaring. Dette inkluderer blant annet kommunalteknisk infrastruktur og rehabilitering av betongkonstruksjoner som for eksempel broer, tunneler og parkeringshus.

Vi er trippel ISO-sertifisert; Kvalitetsledelse, miljøledelse og arbeidsmiljø. 

PA har levert utslippsfrie anleggsplasser siden tidlig i 2020 og har siden det vært markedsleder innen dette segmentet i Norge. Vår helelektriske utstyrspark inkluderer lastebiler med totalvekt inntil 44 tonn, gravemaskiner i størrelser fra 3 til 24 tonn, hjullastere, betongbiler, varebiler og mannskapsbiler. Vi har også helelektrisk utstyr til alle deler av tunnelbyggingsprosessen. Totalt i vår bil- og maskinpark er nullutslippsandelen over 90%.

Vår tenkemåte rundt hvordan vi skal operere som leverandør og arbeidsgiver er basert på moderne prinsipper, mens vi på den faglige siden har en tyngde som kun flere tiår med erfaring kan gi oss.

 

opp