Om oss

PA Entreprenør AS er en Oslobasert bygg- og anleggsentreprenør som utfører oppdrag som hovedentreprenør innen vann- og avløp, betongkonstruksjoner og baneanlegg. Selskapet ble etablert i 1989 og omsatte for 140 MNOK i 2019. Vi har solid økonomi og en svært moderne bil- og maskinpark som er skreddersydd for å utføre prosjekter i bymiljøer.

PA holder til på Alfaset like utenfor Oslo sentrum. Her ligger kontorer, eget verksted og et stort lagringsområde for maskiner og utstyr. Vi utfører prosjekter i hele Osloregionen.

PA jobber kun med utvalgte nisjer innen bygg- og anleggsbransjen. Innenfor disse nisjene har selskapet sterke fagmiljøer og ettertraktet spesialistkompetanse. Dette innebærer blant annet kommunaltekniske anlegg, baneanlegg og rehabilitering av betongkonstruksjoner som for eksempel bygårder, borettslag og parkeringshus. Fokus er mellomstore prosjekter der flertallet av prosjektene gjennomføres i bymiljø med kompleks omkringliggende infrastruktur.

De siste årene har PA hatt en offensiv miljøsatsing som gjør at vi var blant de første i Norge som kunne levere tilnærmet utslippsfrie anleggsplasser. Vi har en stor helelektrisk utstyrspark og et dedikert ladeområde med høy kapasitet. Gjennom pågående FOU-prosjekter samarbeider vi også med ledende maskinleverandører om å utvikle neste generasjons helelektrisk tungt anleggsutstyr.

Selskapet tok en spennende vending for få år siden gjennom et generasjonsskifte, og vi kan nå skilte med å være både unge og gamle på én gang. Vår tenkemåte rundt hvordan vi skal operere som leverandør og arbeidsgiver er basert på moderne prinsipper, mens vi på den faglige siden har en tyngde som kun flere tiår med erfaring kan gi oss.

opp