Om oss

PA Entreprenør AS ble etablert i 1989 og har på disse 30 årene levert flere hundre prosjekter innen mange fagområder – hovedsakelig for stat og kommune. Stor-Oslo har vært, og er, selskapets geografiske satsingsområde.

PA holder til på Alfaset like utenfor Oslo sentrum. Her ligger kontorer, eget verksted og et stort lagringsområde for maskiner og utstyr.

Omsetningen i 2019 var 140 MNOK med et årsresultat på 19 MNOK. Egenkapitalen er 34,4 MNOK og egenkapitalandelen (soliditeten) er 59 %. 

Selskapet gjennomførte i 2018 et generasjonsskifte og fikk ny ledelse og nye eiere. Lars-Fredrik Moe-Helgesen er daglig leder. Han har jobbet i PA som prosjektleder siden 2004. Selskapet ledes sammen med Roberth Börjesson som er KS/HMS-leder. Han jobbet i PA mellom 2006 og 2011 før han arbeidet 7 år som rådgiver på byggherresiden. Erik Moe-Helgesen er styreleder. Han er siviløkonom og har økonomistyring som spesialområde.

PA jobber kun med utvalgte nisjer innen bygg- og anleggsbransjen. Innenfor disse nisjene har selskapet sterke fagmiljøer og ettertraktet spesialistkompetanse. Dette innebærer blant annet kommunaltekniske anlegg, baneanlegg og rehabilitering av betongkonstruksjoner som for eksempel bygårder, borettslag og parkeringshus. Fokus er mellomstore prosjekter der flertallet av prosjektene gjennomføres i bymiljø med kompleks omkringliggende infrastruktur.

Webløsning levert av

opp