Om oss

PA Entreprenør AS er en Oslobasert bygg- og anleggsentreprenør som utfører oppdrag som hovedentreprenør innen vann- og avløp, betongkonstruksjoner, grunnarbeid og baneanlegg. Selskapet ble etablert i 1989 og omsatte for 168 millioner i 2021. Vi har solid økonomi og en moderne bil- og maskinpark som er skreddersydd for å utføre prosjekter i bymiljøer. Vi er trippel ISO-sertifisert; Kvalitetsledelse, miljøledelse og arbeidsmiljø. 

PA holder til på Alfaset like utenfor Oslo sentrum. Her ligger kontorer og et stort lagringsområde for maskiner, biler og utstyr. Vi utfører prosjekter i hele Osloregionen.

PA jobber kun med utvalgte nisjer innen bygg- og anleggsbransjen. Innenfor disse nisjene har selskapet sterke fagmiljøer og ettertraktet spesialistkompetanse bygd opp gjennom over 30 års erfaring. Dette inkluderer blant annet kommunalteknisk infrastruktur og rehabilitering av betongkonstruksjoner som for eksempel bygårder, borettslag og parkeringshus.

PA har levert utslippsfrie anleggsplasser siden tidlig i 2020 og var ved utgangen av 2021 markedsleder på dette i Norge. Vi har en stor helelektrisk utstyrspark og et dedikert ladeområde med høy kapasitet. Vår helelektriske utstyrspark inkluderer lastebiler med totalvekt inntil 27 tonn, gravemaskiner i størrelser fra 3 til 24 tonn, hjullastere, varebiler og mannskapsbiler. Totalt i vår bil- og maskinpark er nullutslippsandelen over 80%.

Vår tenkemåte rundt hvordan vi skal operere som leverandør og arbeidsgiver er basert på moderne prinsipper, mens vi på den faglige siden har en tyngde som kun flere tiår med erfaring kan gi oss.

opp