Maskinfører

Maskinfører til moderne maskinpark

Vår ambisjon er å rekruttere og utvikle de beste maskinførerne i markedet, og utstyre disse med topp moderne maskiner fra de ledende maskinprodusentene. De fleste av våre maskiner er mellom 10 og 25 tonn og flertallet er elektriske med GPS og høyt generelt utstyrsnivå.

Som arbeidsgiver er vår ambisjon å være like attraktiv for de som er nyutdannede, som for deg som har flere års erfaring. Vi er svært stolte av å ha en stor gruppe ansatte som har mottatt gullklokke fra oss – samtidig som vi også er en godkjent lærebedrift som utdanner fremtidens fagarbeidere. 

Hvem ser vi etter?

Vi søker maskinfører med M2 kompetansebevis og førerkort klasse C1. Erfaring fra anleggsarbeid i bymiljø, ADK1-bevis og/eller fagbrev som anleggsmaskinfører er en fordel, men ikke et krav. Hvis du ikke har fagbrev vil vi legge forholdene til rette slik at du kan ta fagbrev på jobb. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper vi legger vekt på er evne til å skape trivsel og et godt miljø rundt deg. Som erfaren i anleggsbransjen vet du også at gode kollegaer må være ansvarsbevisste og fleksible. Ingen arbeidsdager er like, og man tar i et tak der det trengs.

Vi tilbyr

Vi tilbyr bedre lønn enn tariff, god pensjonsordning og ryddige arbeidsforhold hos en seriøs og profesjonell arbeidsgiver. Videre har vi bonusordning for alle ansatte og vi investerer i våre medarbeidere gjennom kursing, videreutdanning og sosiale velferdstilbud. Vi bruker moderne elektroniske hjelpemidler til å både gjennomføre prosjekter og å kommunisere og informere internt. Ledelsen er aktive og involverte i alt som skjer og det er korte beslutningsveier og lite byråkrati.

Vi har fast arbeidstid fra kl. 7 til kl. 16. Annenhver fredag har vi fri og annenhver fredag slutter vi kl. 14.30.

Søknad

Søknad med CV kan sendes til pa@pa-entreprenor.no. Du kan også kontakte HR-leder Kay-Arne Langerud på 917 42 182 eller kay.langerud@pa-entreprenor.no

opp