Anleggsleder

Vil du lede anleggsprosjekter i Osloområdet?

Som anleggsleder i PA vil du få en variert hverdag, og både ansvar og oppgaver vil tilpasses til akkurat deg. I noen perioder vil du jobbe 100% på prosjekter der du er ansvarlig fra oppstart til sluttfakturering, mens i andre perioder vil du kanskje støtte en kollega.

Du vil tidlig bli involvert i dialog med byggherre, underleverandører og offentlige instanser. Derfor må du være god til å kommunisere både skriftlig og muntlig. Arbeidsspråket er norsk.

Vi jobber under strenge krav – både med tanke på faglig kvalitet og HMS/KS. Derfor er vi trippel ISO-sertifisert og jobber kontinuerlig med å forbedre oss. Du må like å jobbe på denne måten og vi forventer at du vil være en bidragsyter i det videre arbeidet.

Ønskede egenskaper og kvalifikasjoner

  • Du er flink med mennesker, tydelig i kommunikasjon, god til å veilede og å motivere – og du skaper et positivt og trygt arbeidsmiljø rundt deg.
  • Du er god på planlegging og liker å jobbe strukturert og systematisk.
  • Du har inngående kjennskap til anleggsfaget, opparbeidet gjennom både praksis og utdannelse. Sannsynligvis er du ingeniør, eller du har lang og relevant erfaring som veier opp for manglende utdannelse.
  • Du har minst 2-3 års erfaring som leder allerede. Enten fra entreprenør, byggherre eller konsulent.
  • En viss kremmerlegning er også avgjørende for å lykkes i entreprenørbransjen.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, god pensjonsordning og ryddige arbeidsforhold hos en seriøs og profesjonell arbeidsgiver. Videre har vi bonusordning for alle ansatte, og vi investerer i våre medarbeidere gjennom kursing, videreutdanning og sosiale velferdstilbud. Vi bruker moderne elektroniske hjelpemidler til å både gjennomføre prosjekter og til å kommunisere og informere internt. Ledelsen er aktive og involverte i alt som skjer, og det er korte beslutningsveier og lite byråkrati.

Vi har fast arbeidstid fra kl. 7 til kl. 16. Annenhver fredag har vi fri og annenhver fredag slutter vi kl. 14.30.

Søknad

Søknad med CV kan sendes til pa@pa-entreprenor.no. Du kan også kontakte HR-leder Kay-Arne Langerud på 917 42 182 eller kay.langerud@pa-entreprenor.no.

opp